ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на посаду консультанта Комунальної установи Монастириської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

Відповідно до рішення сорок четвертої сесії  Монастириської районної ради від 26.08.2020 №520 «Про утворення комунальної установи Монастириської районної ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», рішення ІV сесії Монастириської міської ради  від 15 січня 2021 року №127 «Про зміну назви та затвердження статуту комунальної установи Монастириської міської ради «Центр професійного  розвитку педагогічних працівників», наказу директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників  від 23.01.2021 №10 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади  консультанта Комунальної установи Монастириської міської ради «Центр професійного  розвитку педагогічних працівників» оголошується конкурс на посаду консультанта з математики, фізики, інформатики, дистанційного навчання Комунальної установи Монастириської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Вимоги до консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників: посаду консультанта Центру  може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних, організаційні здібності, пройшла конкурсний відбір на посаду педагогічного працівника Центру  (далі – конкурс) та визнана переможцем конкурсу відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору педагогічних працівників комунальної установи Монастириської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Дата прийняття документів для участі  у конкурсі: з  23 квітня 2021 року по 12 травня 2021 року за адресою: вул. С.Бандери, 5, м. Монастириська, Тернопільська  область.

Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні термін такі документи:

– заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; 

– автобіографію або резюме; 

– копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України; 

– копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста); 

– копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше п’яти років на момент їх подання. 

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Дата проведення конкурсу:  19 травня 2021 року о 10 год. у приміщенні актової зали управління освіти, культури, молоді та спорту Монастириської міської ради за адресою: вул. С.Бандери, 5, м. Монастириська, Тернопільська  область.

За довідками звертатись у Центр професійного розвитку педагогічних працівників за тел. 2-00-46, Тиханська Тетяна Михайлівна.